top of page
Search

Luovuus liiketoiminnassa: muotoilijoiden supervoima


Luovuus on kriittinen työelämän kyky, jota tarvitaan monella tavalla liiketoiminnassa. Luovuus ei ole mitään uutta, mutta ymmärrys sen supervoimasta vauhdittamassa organisaatioiden menestystä on!

Muotoilijat muutoksen avainasemassa


Muotoilijat ovat avainasemassa liiketoiminnan muutoksessa. Ylimmän johdon on tunnistettava ja hyödynnettävä luovien työtapojen etuja monimuotoistuneen liiketoiminnan kehittämisessä ja toteuttamisessa. Luovuus yksin ei ratkaise nykypäivän eikä tulevaisuuden haasteita, mutta monialainen lähestymistapa, jossa muotoilun rooli rinnastetaan strategisen merkityksen omaavaksi tekijäksi, voi olla ratkaiseva.Luovuus ei ole mitään uutta, mutta ymmärrys sen ainutlaatuisuudesta vauhdittamassa organisaatioiden menestystä on.Luovat työtavat auttavat rakentamaan yrityksen vahvuuksista tavoitteellista ja merkityksellistä toimintaa. Ihminen on kaiken keskellä – niin kuin kuuluukin olla. Luovuus tarjoaa organisaatioille paljon, kuten kokonaan uusien ideoiden ja innovaatioiden synnyn pelkkien tehokkaampien ratkaisujen rinnalle. Itselleni ehkä tärkeimpänä ja näkyvämpänä etuna on se, kuinka luovuus auttaa yrityksiä sopeutumaan muutoksiin ja löytämään uusia tapoja toimia. Liiketoimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa kuten maailmakin on.


Muotoilijat ovat korvaamattomia liittolaisia yritysten johdolle. Heidän kykynsä hyödyntää luovista menetelmistä aiheutuvaa kilpailuetua strategian ja taktiikan välisen kuilun kuromisessa on arvokasta. Muotoilijoiden panos voi olla ratkaiseva menestyksen tiellä.
Refreshed - luovaa palvelusuunnittelua uudistumishaluisille yrityksilleYhdessä huippuammattilaisen, empaattisen ja älykkään Johanna Laurisen kanssa haluamme tarjota jotain uutta: Refreshed - luovaa palvelusuunnittelua uudistumishaluisille yrityksille.Vaikka palvelu on abstrakti, on sillä myös muoto - prosessi, jonka saumattomaan onnistumiseen muotoilijat tähtäävät. Yhdistimme Johannan kanssa ihmistieteet, palvelumuotoilun, luovuuden, ja bisnesälyn aivan ainutlaatuiseksi palvelukonseptiksi - refreshed. Lue lisää Designmatters Studio Oyn blogista.Ota yhteyttä, niin kerromme lisää - lähdetään yhdessä kehittämään teille jotain täysin uutta! Olemme valmiita, oletteko te?Inka Saini, tila- ja palvelumuotoilija, inka@saini.fi, p. 050 3386945


Johanna Laurinen, strategia- ja palvelumuotoilija, johanna@designmatters.fi, p. 050 3180121
46 views0 comments

Comments


bottom of page